Pedal Debugging & Troubleshooting Support

Forum dedicated to helping people debug and troubleshoot non-functional pedals or builds. Please use an clear and informative title, indicating circuit and basic problem. Don't forget to mark the issue as fixed if this is the case.
  • Forum
    Topics
    Posts
    Last post
New Topic
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • help troubleshooting a crowther hotcake clone, (its squealing)
    by scoop »
    4 Replies
    426 Views
    View the latest post Re: help troubleshooting a c …
    User avatar Last post RuptorGB
  • Way Huge Supa-Puss Feedback control
    by Brooks78 »
    0 Replies
    200 Views
    View the latest post Way Huge Supa-Puss Feedback …
    User avatar Last post Brooks78
  • Giving an op-amp +5v/-15V
    by Ferniff »
    2 Replies
    389 Views
    View the latest post Re: Giving an op-amp +5v/-15
    User avatar Last post Ferniff
  • Crackle in Bass Big Muff
    by griefless »
    5 Replies
    518 Views
    View the latest post Re: Crackle in Bass Big Muff
    User avatar Last post plush
  • Dunlop - TS-1 Tremolo - intensity problem [SOLVED]
    by denis moulin »

      Rating: 0.4%
    14 Replies
    15421 Views
    View the latest post Re: Dunlop - TS-1 Tremolo - …
    User avatar Last post beninate
  • Biasing NPN germanium transistors in Tone Bender Pro MKII
    by sirdavy »
    4 Replies
    329 Views
    View the latest post Re: Biasing NPN germanium tr …
    User avatar Last post Miksola
  • Steel String Singer clone top end
    by FelixT »

      Rating: 0.2%
    2 Replies
    1431 Views
    View the latest post Re: Steel String Singer clon …
    User avatar Last post JackJohnston
  • DownBox
    by accompanist »

      Rating: 0.9%
    10 Replies
    1252 Views
    View the latest post Re: DownBox
    User avatar Last post mariahcarey
  • any idea regarding lmc 567 test
    by tedsorvino »
    1 Replies
    1177 Views
    View the latest post Re: any idea regarding lmc 5 …
    User avatar Last post yoyodi4241
  • Hum with Buzz Box build
    by mr.mdh001 »
    22 Replies
    1697 Views
    View the latest post Re: Hum with Buzz Box build
    User avatar Last post mr.mdh001
  • Pedal just make noices
    by vprjs »

      Rating: 0.2%
    2 Replies
    304 Views
    View the latest post Re: Pedal just make noices
    User avatar Last post vprjs
  • Pot works fine but then only works halfway
    by Wrong_Canary_9514 »
    1 Replies
    290 Views
    View the latest post Re: Pot works fine but then …
    User avatar Last post mauman
  • TS like pedal tone pot 25K vs 20K?
    by psychepool »
    2 Replies
    344 Views
    View the latest post Re: TS like pedal tone pot 2 …
    User avatar Last post psychepool
  • 6N17B not working [SOLVED]
    by turbonigro »

      Rating: 0.2%
    22 Replies
    70844 Views
    View the latest post Re: 6N17B not working
    User avatar Last post turbonigro
  • MXR Dynacomp (CA3080 Rev E. - 2006) noise fix [SOLVED]
    by lolbou »

      Rating: 0.9%
    1 Replies
    918 Views
    View the latest post Re: MXR Dynacomp (CA3080 Rev …
    User avatar Last post YummyFuzz1
  • Typical Klon circuit, buzzing when Gain pot is at 50, and gets faster as it gets to 100%
    by Ferniff »

      Rating: 0.2%
    17 Replies
    1138 Views
    View the latest post Re: Typical Klon circuit, bu …
    User avatar Last post mauman
  • Amplifier Audinac AT-510 audio problem
    by Spacemen 3 »
    3 Replies
    1204 Views
    View the latest post Re: Amplifier Audinac AT-510 …
    User avatar Last post AllanRoach
  • MIJ Boss DS-1: FET switching pull-up resistors?
    by bucksears »
    2 Replies
    587 Views
    View the latest post Re: MIJ Boss DS-1: FET swit …
    User avatar Last post Ykisoa
  • TA-100 'touchy' transistor
    by SolderGuppy »

      Rating: 0.6%
    5 Replies
    1751 Views
    View the latest post Re: TA-100 'touchy' transist …
    User avatar Last post plush
  • PNP "AC128" Germanium transistors with 915 hfe?!? [SOLVED]
    by WoundUp »

      Rating: 2.8%
    20 Replies
    4760 Views
    View the latest post Re: PNP "AC128" Ge …
    User avatar Last post WoundUp
  • Foxrox Wah Buffer (custom build)
    by marjodp »

      Rating: 0.2%
    3 Replies
    8809 Views
    View the latest post Re: Foxrox Wah Buffer (custo …
    User avatar Last post Spenzerleehorton
  • T-REX Mudhoney II loud popping sound when bypass on/off
    by nooneknows »

      Rating: 0.2%
    2 Replies
    747 Views
    View the latest post Re: T-REX Mudhoney II loud …
    User avatar Last post nooneknows
  • What Device to analayze audio and frequencies? [SOLVED]
    by Ferniff »

      Rating: 0.9%
    5 Replies
    23485 Views
    View the latest post Re: What Device to analayze …
    User avatar Last post Ferniff
  • Compressor noise
    by Yazoo55 »

      Rating: 0.2%
    1 Replies
    722 Views
    View the latest post Re: Compressor noise
    User avatar Last post mauman
  • [HELP] EHX Freeze not working
    by Rebuilder »
    0 Replies
    726 Views
    View the latest post [HELP] EHX Freeze not workin
    User avatar Last post Rebuilder
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum