Pedal Debugging & Troubleshooting Support

Forum dedicated to helping people debug and troubleshoot non-functional pedals or builds. Please use an clear and informative title, indicating circuit and basic problem. Don't forget to mark the issue as fixed if this is the case.
  • Forum
    Topics
    Posts
    Last post
New Topic
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Vintage Morley Power Wah Boost Troubleshooting
    by CheapPedalCollector »

      Rating: 0.2%
    8 Replies
    238 Views
    View the latest post Re: Vintage Morley Power Wah …
    User avatar Last post CheapPedalCollector
  • Maestro FZ-1a sounds compressed
    by aka180 »
    1 Replies
    158 Views
    View the latest post Re: Maestro FZ-1a sounds com …
    User avatar Last post TWSpedals
  • Rat differences?
    by darrencp »

      Rating: 0.2%
    5 Replies
    192 Views
    View the latest post Re: Rat differences?
    User avatar Last post ggbb
  • Mutron Bi-Phase Optical Switch Question
    by pmkipp »

      Rating: 0.2%
    2 Replies
    80 Views
    View the latest post Re: Mutron Bi-Phase Optical …
    User avatar Last post pmkipp
  • Big Muff clipping switch
    by MateusBorges »

      Rating: 0.2%
    2 Replies
    165 Views
    View the latest post Re: Big Muff clipping switch
    User avatar Last post DrAlx
  • Help! Pedalpcb Complex/Friedman Smallbox Probs
    by vmaxvmax »

      Rating: 0.4%
    8 Replies
    280 Views
    View the latest post Re: Help! Pedalpcb Complex/F …
    User avatar Last post Manfred
  • DOD FX20B Stereo Phaser-Not so Stereo
    by acidblue »

      Rating: 0.6%
    3 Replies
    126 Views
    View the latest post Re: DOD FX20B Stereo Phaser- …
    User avatar Last post mauman
  • BAJA Reactor - Effect fading to no sound output.
    by berto25 »
    1 Replies
    130 Views
    View the latest post Re: Effects fading to no sou …
    User avatar Last post mauman
  • Tube preamp relay click on start up
    by Reachahighernoon »

      Rating: 0.9%
    12 Replies
    299 Views
    View the latest post Re: Tube preamp relay click …
    User avatar Last post Manfred
  • Pog original power issue
    by 9 volt »

      Rating: 0.2%
    3 Replies
    177 Views
    View the latest post Re: Pog original power issue
    User avatar Last post phatt
  • 1985 ProCo Rat wiring
    by DjPsychic »

      Rating: 2.2%
    14 Replies
    447 Views
    View the latest post Re: 1985 ProCo Rat wiring
    User avatar Last post Intripped
  • Weird issue with high voltage mosfet buffer [SOLVED]
    by Reachahighernoon »

      Rating: 1.1%
    20 Replies
    528 Views
    View the latest post Re: Weird issue with high vo …
    User avatar Last post Reachahighernoon
  • Rat mod help
    by Mike.Stockb »
    6 Replies
    350 Views
    View the latest post Re: Rat mod help
    User avatar Last post The G
  • Clyde McCoy clone issues [SOLVED]
    by harrisxr650 »

      Rating: 1.1%
    13 Replies
    374 Views
    View the latest post Re: Clyde McCoy clone issues
    User avatar Last post harrisxr650
  • Maestro PS-1A (Help!)
    by aavatech1 »
    12 Replies
    1992 Views
    View the latest post Re: Maestro PS-1A (Help!)
    User avatar Last post aavatech1
  • Footswitch Cut Sound
    by Robin28 »

      Rating: 0.4%
    14 Replies
    444 Views
    View the latest post Re: Footswitch Cut Sound
    User avatar Last post stolen
  • PCB Guitar Mania Master Phaser (Maestro Stage Phaser) Odd Issue
    by rundgrenrules »
    4 Replies
    551 Views
    View the latest post Re: PCB Guitar Mania Master …
    User avatar Last post stolen
  • Joyo Vintage Phase problem?
    by Electricfreedom21 »
    3 Replies
    113 Views
    View the latest post Re: Joyo Vintage Phase probl …
    User avatar Last post CheapPedalCollector
  • Ibanez FL9 turns on, no effect
    by alexpalmowski »

      Rating: 0.2%
    1 Replies
    105 Views
    View the latest post Re: Ibanez FL9 turns on, no …
    User avatar Last post The G
  • Electric Mistress Clone - wont bias
    by rundgrenrules »

      Rating: 0.2%
    9 Replies
    3292 Views
    View the latest post Re: Electric Mistress Clone …
    User avatar Last post Yazoo55
  • Bass preamp (similar to Fender ToneStack pre) - no output
    by simon.blanchaert »
    2 Replies
    1462 Views
    View the latest post Re: Bass preamp (similar to …
    User avatar Last post deltafred
  • Parasit studio - Quantum Defrakulator help? CD4013 issue??
    by tome.talevski »

      Rating: 0.2%
    4 Replies
    1563 Views
    View the latest post Re: Parasit studio - Quantum …
    User avatar Last post tome.talevski
  • Electric Lover Wiring help..
    by Alesek.R »
    1 Replies
    1437 Views
    View the latest post Re: Electric Lover Wiring he …
    User avatar Last post idy
  • Aion FX Gaia MK 1 - No Audio [SOLVED]
    by imwaltraud »

      Rating: 0.9%
    5 Replies
    1711 Views
    View the latest post Re: Aion FX Gaia MK 1 - No A …
    User avatar Last post mauman
  • Strange problem with Boss SD-1
    by InTelejens »
    17 Replies
    1560 Views
    View the latest post Re: Strange problem with Bos …
    User avatar Last post InTelejens
New Topic

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum